Expertise die we graag delen

Wij geloven niet in standaard. Daarom gaan we graag op zoek naar jouw unieke verhaal, om de verbinding te leggen tussen het persoonlijke verhaal en de vraag die bij ons wordt neergelegd. Dat drijft ons om een ontwerp te realiseren met een authentieke uitstraling. Dat is onze passie en daar willen wij voor gaan. Dit doen we met interieuradvies voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij we onze klanten helpen met meubel- en materiaaladvies, kleuradvies en indelingsadvies. Hiermee kunnen we een compleet nieuwe indeling creëren en ook een nieuwe look als aanvulling op je huidige inrichting. Ook doen we dit in het verzorgen van de styling van je interieur, (zakelijk) evenement, bruiloft of feest. Juist die finishing touch is een belangrijk element voor het uitstralen van sfeer en persoonlijkheid van jouw bijeenkomst.

Interieurontwerp

Je huis moet een plek zijn waar je je prettig voelt, tot rust komt en waar je écht thuiskomt. Daarom is het belangrijk dat jouw thuis bij jou als persoon en/of jullie als gezin past. We adviseren je graag bij het stylen en inrichten van je woning.

Projectinrichting

Straalt jouw bedrijf de juiste sfeer uit? Past het interieur bij de visie en ideeën van jullie organisatie? Om klanten de juiste indruk van jouw bedrijf te geven, is het van belang dat jullie visie waarneembaar is in de hele organisatie, waaronder het interieur.

Eventstyling

Het leven vieren. Daar willen we jou graag in ondersteunen. We denken mee om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook voor bedrijfsevenementen helpen we je graag. Aandacht voor de styling is zeker van belang voor een goede ontmoeting.

Prachtige en unieke ontwerpen voor particulieren en bedrijven.

Transformeer jouw ruimte tot een fijne werkplek of een unieke plek om thuis te komen. In de verschillende facetten van jouw interieur denken wij graag mee. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je er achter komen of we een goede match zijn.