DIT IS CASAMORE

Wij zijn Sanne en Myrthe. Kortom: Casamore. Enthousiast en gedreven om van ieder interieur een persoonlijk thuis te maken. Creëren en ontwerpen is iets dat onze passie heeft. Dit heeft destijds geleid tot het opstarten van Casamore als bedrijf. 

Ons hart ligt bij het creëren van je eigen thuis. Iedereen heeft een plek nodig waar je thuis kunt komen en waar jij je op je gemak voelt. We adviseren je graag over hoe je jouw huis persoonlijk kunt maken en kunt zorgen voor verbinding tussen verschillende ruimtes, kleuren, materialen en overige interieurelementen.
Bij een nieuwe levensfase hoort een nieuwe uitstraling. Gaan jullie bijvoorbeeld verhuizen, verbouwen, samenwonen, ga je op jezelf wonen, komt er gezinsuitbreiding of gaan de kinderen het huis juist verlaten? Allemaal redenen om met je interieur aan de slag te gaan en hier een nieuwe, frisse look aan te geven. We helpen je graag een compleet nieuwe indeling te creëren of juist een nieuwe look als aanvulling op je huidige inrichting te realiseren .

Casamore | Styling

Ik geloof in een interieur dat persoonlijkheid uitstraalt en daarmee jullie eigen verhaal vertelt, daar wil ik voor gaan!

Ik word er enthousiast van mensen te helpen hun thuis te laten vieren en dit een plek te laten zijn waar herinneringen ontstaan.

Neem Contact Op
Complimenten voor de professionele manier van werken. Casamore neemt de tijd voor de klant en heeft inspirerende ideeën. Het plan is mooi uitgewerkt in een prachtig portfolio! Samen vormen zij een goed team.
Gerard & Tineke Reemst | Barneveld
Casamore weet jaarlijks het Ontmoetingsfeest van een onwijs goede aankleding te voorzien. Ook dit jaar paste de stijl perfect bij het thema ‘Proef de Verbinding’. De aankleding was sfeervol en tot in detail uitgewerkt, getuige bijvoorbeeld de tafelstyling en het decor op het podium.
Jop Urbanus | Ede
Casamore heeft onze bruiloft op en top geregeld. Wij wisten qua styling niet waar we moesten beginnen maar Casamore heeft ons ontzettend goed geholpen om er een fantastisch feest van te maken! Het was adembenemend en we zijn zeer te spreken over Casamore!
Linda van Buuren | Dordrecht

ONZE
WERKWIJZE

1. KLANTCONTACT

We gaan graag met je in gesprek om kennis te maken en om jouw wensen in kaart te brengen.

2. CONCEPT

Naar aanleiding van het gesprek combineren we jouw wensen en stijl met onze creatieve ideeën om vervolgens tot een passend advies te komen.

3. PRESENTATIE

Na de vormgeving van het concept presenteren we een op maat gemaakt ontwerp. Mogelijk kunnen we naar aanleiding van het gesprek kleine aanpassingen doen.

4. OPLEVERING

De laatste stap is het realiseren van het ontwerp. We zorgen dat alles volgens plan wordt ingericht en gestyled.