EEN EVENT OM LANG OVER NA TE PRATEN

Het leven vieren. Wij helpen je graag jouw evenement compleet te maken! We denken mee om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook voor bedrijfsevenementen helpen we je graag. Aandacht voor de juiste styling en aankleding kan een wereld van verschil betekenen voor je bruiloft, jubileum, tuinfeest of zakelijke bijeenkomst. Een mooi geheel dat helemaal bij jou persoonlijk past. Op elke locatie, voor elke gelegenheid. Samen met jou gaan we op zoek naar een passend stylingconcept dat de juiste sfeer uitademt. Een doordachte uitstraling zorgt namelijk voor de juiste sfeer. 

Neem Contact Op
Casamore weet jaarlijks het Ontmoetingsfeest van een onwijs goede aankleding te voorzien. Ook dit jaar paste de stijl perfect bij het thema ‘Proef de Verbinding’. De aankleding was sfeervol en tot in detail uitgewerkt, getuige bijvoorbeeld de tafelstyling en het decor op het podium.
Jop Urbanus | Ede
Casamore heeft onze bruiloft op en top geregeld. Wij wisten qua styling niet waar we moesten beginnen maar Casamore heeft ons ontzettend goed geholpen om er een fantastisch feest van te maken! Het was adembenemend en we zijn zeer te spreken over Casamore!
Linda van Buuren | Dordrecht

ONZE
PROJECTEN

Evenement, bijeenkomst of bruiloft  |  Jouw evenement. Particulier of zakelijk. Aandacht voor de styling is zeker van belang om een ontmoeting goed tot zijn recht te laten komen voor je gasten. We denken daarom graag met je mee over de uitstraling, om het tot een onvergetelijke bijeenkomst te maken.

EVENTSTYLING

  • kennismakingsgesprek
  • stylingadviesplan
  • het regelen van de benodigde materialen
  • realisatie van het besproken stylingadviesplan

Jouw evenement. Particulier of zakelijk. Aandacht voor de juiste styling is van belang om een ontmoeting goed tot zijn recht te laten komen voor je gasten. We denken daarom graag met je mee over de uitstraling.

Prijzen zijn vanaf €79,- voor een stylingadvies, maar totaal afhankelijk van jouw specifieke wensen. We drinken graag een kop koffie met je om samen te bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen doen of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact op.