Eventstyling

Het leven vieren. Wij helpen je graag jouw evenement compleet te maken! We denken mee om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook voor bedrijfsevenementen helpen we je graag. Aandacht voor de juiste styling en aankleding kan een wereld van verschil betekenen voor je bruiloft, jubileum, tuinfeest of zakelijke bijeenkomst. Een mooi geheel dat helemaal bij jou persoonlijk past. Op elke locatie, voor elke gelegenheid. Samen met jou gaan we op zoek naar een passend stylingconcept dat de juiste sfeer uitademt. Een doordachte uitstraling zorgt namelijk voor de juiste sfeer. 

Evenement, bijeenkomst of bruiloft  |  Jouw evenement. Particulier of zakelijk. Aandacht voor de styling is zeker van belang om een ontmoeting goed tot zijn recht te laten komen voor je gasten. We denken daarom graag met je mee over de uitstraling, om het tot een onvergetelijke bijeenkomst te maken.

  • Kennismakingsgesprek
  • Stylingadviesplan
  • Het regelen van de benodigde materialen
  • Realisatie van het besproken stylingadviesplan

We ontwerpen een plan, realiseren de implementatie van het ontwerp (de inkoop van de meubels en accessoires) en verzorgen de complete styling en aankleding van de ruimtes. Met de juiste styling kan het verschil gemaakt worden en druk je een persoonlijk stempel op het interieur. Hierin worden de puntjes op de i gezet, zodat de ruimte(s) wat betreft uitstraling en interieur volledig voldoet aan de eisen en verwachtingen.

Prijzen zijn afhankelijk van de specifieke wensen. We komen graag langs om samen te bekijken hoe we jullie het beste kunnen helpen. Wil je meer informatie over wat wij voor jullie kunnen doen of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact op.

*alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten

Waar je jaren later nog over praat…

Jouw evenement. Particulier of zakelijk. Aandacht voor de juiste styling is van belang om een ontmoeting goed tot zijn recht te laten komen voor je gasten. We denken daarom graag met je mee over de uitstraling. Prijzen zijn vanaf €79,- voor een stylingadvies, maar totaal afhankelijk van jouw specifieke wensen. We drinken graag een kop koffie met je om samen te bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen doen of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact op.