FAQ items aan het laden...
Ons werk2019-04-29T18:26:23+00:00

TROTS OP ONZE KLANTEN EN WAT WE DOEN

Variatie in opdrachten en klanten. Dat houdt ons scherp en maakt dat het uitdenken van een advies geen automatisme wordt. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging waar we met vol enthousiasme mee aan de slag gaan. In onze diverse opdrachten zijn verschillende stijlen terug te zien. We gaan met onze klant in gesprek en sluiten met ons plan en de uitvoering aan bij de stijl van de klant. Dit is voor ons de uitdaging: om dit persoonlijke verhaal te verstaan en te vertalen in een advies. We genieten van deze variatie, waarin we met verschillende stijlen aan de slag gaan en op zoek gaan naar de stijl en elementen het beste bij de betreffende persoon passen. Hiermee kunnen we in iedere opdracht een authentieke uitstraling creëren.

Hieronder laten we een greep uit ons werk zien en beelden waarmee we jou willen inspireren.

Download onze brochure hier
Complimenten voor de professionele manier van werken. Casamore neemt de tijd voor de klant en heeft inspirerende ideeën. Het plan is mooi uitgewerkt in een prachtig portfolio!! Samen vormen zij een goed team.
Gerard & Tineke Reemst | Barneveld
Ik heb de dames van Casamore leren kennen als fijne en professionele mensen. Ze hebben kennis van zaken en geven op een prettige manier advies. Ik heb hun naam al bij diverse kennissen genoemd. Kortom ; zeer aan te bevelen!
Peter Burger | Waddinxveen
Casamore, een aanrader voor iedereen! De dames geven advies daar waar nodig en voelen al snel de style aan die bij je past. Wij waren op zoek naar eenheid, ons huis voelde nog niet af. Maar met de tips, zijn we aan de slag gegaan en konden wij veel beter en gerichter gaan zoeken naar de juiste meubels en accessoires! Stukje bij beetje komen wij waar we willen zijn en dat is echt thuiskomen! Casamore bedankt!
Familie Beks | Rosmalen