Interieurontwerp

Je huis is jouw plek, de omgeving waar je tot rust en ook écht thuiskomt. Daarom is het belangrijk dat jouw thuis bij jou als persoon past. Welke materialen, kleuren en stijlen horen bij jouw karakter en manier van leven? Hoe kun je dat concreet vertalen in je interieur? En wat kun je bereiken met de beschikbare ruimte?

Samen gaan we op zoek naar de juiste combinatie van functionaliteit en persoonlijke smaak, die leiden tot een mooi geheel. We helpen je bij het stylen van accessoires en meubels in je interieur en maken hiermee voor jou je thuis compleet. Daar ligt ons hart; om in jouw interieur verbinding te creëren.

ONZE
PROJECTEN

Creëren. Vormgeven. Ontwerpen  |  Is jouw huis toe aan vernieuwing en een frisse blik? Graag gaan we aan de slag met het creëren van jouw thuis in een passend interieur. We kijken ernaar uit om jou / jullie te ontmoeten en om van jullie eigen huis een nog mooiere plek te maken. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Complimenten voor de professionele manier van werken. Casamore neemt de tijd voor de klant en heeft inspirerende ideeën. Het plan is mooi uitgewerkt in een prachtig portfolio! Samen vormen zij een goed team.

Gerard & Tineke Reemst | Barneveld

Ik heb de dames van Casamore leren kennen als fijne en professionele mensen. Ze hebben kennis van zaken en geven op een prettige manier advies. Ik heb hun naam al bij diverse kennissen genoemd. Kortom ; zeer aan te bevelen!

Peter Burger | Waddinxveen

Casamore, een aanrader voor iedereen! De dames geven advies daar waar nodig en voelen al snel de style aan die bij je past. Wij waren op zoek naar eenheid, ons huis voelde nog niet af. Maar met de tips, zijn we aan de slag gegaan en konden wij veel beter en gerichter gaan zoeken naar de juiste meubels en accessoires! Stukje bij beetje komen wij waar we willen zijn en dat is echt thuiskomen! Casamore bedankt!

Familie Beks | Rosmalen