Het aankleden en stylen van het Ontmoetingsfeest is ondertussen een jaarlijkse opdracht voor ons. Een samenwerking waar we erg blij mee zijn, want dit feest is erg tof om aan bij te mogen dragen!

De locatie voor het feest was dit jaar in de Basiliek in Veenendaal, een evenementenlocatie waar ruim 1400 mensen terecht kunnen. En een locatie met veel ruimte was nodig, want dit jaar organiseerde Netwerk Dien je Stad in Ede het feest gezamenlijk met Netwerk voor Jou in Veenendaal. Hierdoor was de groep genodigden en de opkomst nog een stuk groter dan voorgaande jaren.

Het Ontmoetingsfeest is een feest waar iedereen, alle lagen van de maatschappij, elkaar kan ontmoeten. Het thema voor de aankleding was natuur, bomen en bos. We hebben gekozen voor een blikvanger in de grote eetzaal; namelijk een grote, echte, boom. Deze was mooi uitgelicht met spots. Daarnaast waren er enkele bomen aan de zijkanten van de zaal en op het podium, om een natuurlijke sfeer te creëren. Ook hebben we veel met groen gewerkt, zoals grote bladeren en sierlijke takken als tafelstyling. Ook in de menukaartjes was dit thema terug te zien en bij aankomst in de hal is ook veel met groen gewerkt.

Last-minute uitdaging
Door het witte weer en de afgegeven code rood moest het evenement op de dag zelf gecanceld worden. Alle koppen van de organisatie bij elkaar en druk overleg. Gelukkig kwam er een fantastische oplossing: het totale feest kon worden verplaatst naar een dag later! Dankbaar dat zoveel leveranciers, partners, betrokkenen flexibel zijn geweest en we de bezoekers niet teleur hebben hoeven stellen. De organisatie kon zich verheugd voortzetten en met veel plezier hebben we het totale feest voorbereid. Zo konden we het grote stylen en plaatsen van alle grote objecten op de eerste dag doen en konden we de tweede dag nóg meer aandacht leggen bij de finishing touch en het totaalplaatje. Op de foto hieronder is Myrthe de vazen voor de tafelstyling aan het decoreren.

Omdat wij geloven in het belang van echte verbinding  |  Dankbaar dat we hebben mogen bijdragen aan zo’n mooi initiatief! De styling en aankleding van dit Ontmoetingsfeest hebben we met veel enthousiasme gedaan. Een project dat een warm en sfeervol geheel uitstraalde. Fantastisch dat zoveel mensen hebben genoten van een avond vol ontmoetingen en gezelligheid!

De organisatie: “De Basiliek in Veenendaal was sfeervol aangekleed met winterse bomen, honderden lichtjes en buiten knetterden de vuren al gezellig. Het dikke pak sneeuw maakte het kerstplaatje compleet.”

Bekijk op deze pagina de video die tijdens de avond zelf is gemaakt en proef de verbinding!

Van plan binnenkort zelf ook een evenement of feest te organiseren? Passende styling en het uitstralen van de gewenste sfeer zorgen ervoor dat jouw plaatje compleet is! En daar denken wij graag over mee. Contact ons via info@casamore.nl