Een najaarsdag met gewéldig mooi weer, wat een cadeautje! De bruiloft van Jola & Matthijs was er een waar je van droomt. Heerlijk weer, een prachtige locatie, gezellige gasten en een vrolijke sfeervolle aankleding.

De mooie foto’s in deze blog zijn gemaakt door Francine Fotomachine.

Vereerd dat we van deze dag een sfeervol geheel mochten maken. De wens was het gebruik van zomerse kleuren, durven te combineren en een vrolijke uitstraling. Hiervoor hebben we veel linten en bloemen gebruikt. Om een vrolijke sfeer neer te zetten zijn verschillende tinten roze, oranje en geel gebruikt. Dit geeft een warme uitstraling wat precies paste bij de dag en het heerlijke weer. Om de gasten direct in de sfeer te laten komen, zijn we met de styling al begonnen op de parkeerplaats met het versieren van de grote toegangshekken en het romantische bruggetje. Ook was deze versierd met prikkabels, om ’s avonds voor een gezellige uitstraling te zorgen. 

Weddingstyling Casamore

Meer zien?
Spreekt de aankleding van deze bruiloft je aan? Graag gaan we met je in gesprek om jouw feest naar jouw persoonlijke wensen te stylen. Kun je ook hulp gebruiken bij het aankleden en stylen van je bruiloft of ander feest? Neem dan contact met ons op. Daarnaast kun je ook inspiratie opdoen in onze andere blogs, genoeg inspiratie te vinden!