Het is ondertussen een vaste samenwerking geworden dat wij de styling van het jaarlijkse Ontmoetingsfeest mogen verzorgen. Een groot evenement, waarbij we ondertussen ook onderdeel zijn van de organisatie. Het is elk jaar weer een eer om mee te werken aan zo’n prachtig feest!

Met alle ontwikkelingen in 2020 rondom het coronavirus bleek dit voorjaar al dat een groot Ontmoetingsfeest dit jaar lastig zou worden. Met zo’n onzeker vooruitzicht is het kiezen of je een hele organisatie gaat opzetten of het zekere voor het onzekere kiest. Hierbij is voor het laatste gekozen en achteraf blijkt dat dat een goede keuze is geweest. Een groot evenement met ruim 500 gasten zit er voor 2020 niet in. Hoe verdrietig ook, want vele gasten kijken al weken uit naar dit gezellige evenement met heerlijk eten! Maar we blijven positief en kijken vooruit naar komende jaren, waarin weer meer mogelijkheden liggen rondom dit soort bijeenkomsten. En om dat gevoel te versterken en vast te houden blikken we in deze blog terug naar het mooie Ontmoetingsfeest van 2019. 

Het thema van dit jaar is ‘Samen Sterker | De Kracht van Verbinding’. Met de kennis van nu het meest mooie thema wat er gekozen zou kunnen worden, zou je zeggen! Het feest gehouden in de Schuilplaats in Ede; een evenementenlocatie die ruimte biedt voor veel mensen en dat was nodig! Het feest werd namelijk georganiseerd in samenwerking met Mentorproject Laten we Welzijn, Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede (CVVE) en Tot uw Dienst!. Vier verschillende organisaties die allemaal geloven in de kracht van de inzet van vrijwilligers. 

Als belangrijkste stylingkleuren werken we met diepgroen, rood en oranje. Warme en winterse decembertinten. Deze kleuren komen terug in het gebruik van linten, bloemwerk, kleden en kussens, etc. Om de onderlinge verbinding te stimuleren hebben we een aparte hoek gecreëerd waar ontmoeting centraal staat. Mensen kunnen hier op een laagdrempelige manier kennismaken en even relaxed plaatsnemen, wat meer apart van de drukte. Door het creëren van deze aparte chillplekken, ontstaan intieme settings, te midden van een groot evenement.
Daarnaast werken we met véél groen! Veel planten en groene decoratie. Dit komt terug in de tafelstyling, het groenwerk aan de backdrop op het podium en alle planten en bloemstukken verspreid door de zaal. Natuurlijk is ook sfeervolle verlichting onderdeel van de uitstraling. Bijzonder dit jaar is dat we hebben gekozen voor een podium in het midden van de zaal met de tafels in stervorm daaromheen geplaatst. Hiermee zijn de sprekers, presentatoren en band echt onderdeel van de gasten, in plaats van dat ze vooraan hoog op een podium staan, meer apart van het publiek. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie. 

De mooie foto’s in deze blog zijn gemaakt door Films by Haven.

Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling
Casamore | Styling

Het is zo gaaf om een feest waarbij mensen vieren, nóg mooier te maken met de juiste aankleding en styling. Voor een gouden randje om een prachtige avond. We kijken genietend terug op de mooie ontmoeting met alle aanwezigen. Wat was het gezellig & de avond vloog voorbij. We proosten op weer een Ontmoetingsfeest in 2021!

Bekijk op hier de video die tijdens de avond zelf is gemaakt en proef zelf de sfeer en verbinding.

Van plan binnenkort zelf ook een evenement of feest te organiseren? Passende styling en het uitstralen van de gewenste sfeer zorgen ervoor dat jouw plaatje compleet is! En daar denken wij graag over mee. Contact ons via info@casamore.nl