Ook dit jaar mochten we weer aan de slag om het jaarlijkse Ontmoetingsfeest van Netwerk Dien Je Stad aan te kleden en te stylen. Een evenement waar we het hele jaar naar uitkijken! Het is elk jaar weer een eer om mee te werken aan zo’n prachtige bijeenkomst.

Dit jaar werd het feest gehouden in de Schuilplaats in Ede. Een locatie die ruimte biedt voor veel mensen en dat was nodig! Het feest werd namelijk georganiseerd in samenwerking met Mentorproject Laten we Welzijn, Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede (CVVE) en Tot uw Dienst!. Vier verschillende organisaties die allemaal geloven in de kracht van de inzet van vrijwilligers. Op 10 december is met zo’n 450 gasten de inzet van vrijwilligers gevierd en de mooie ontmoetingen die zijn ontstaan tussen Edenaren.

Het thema van het Ontmoetingsfeest is ‘Een nieuw begin’. Voor de themakleuren hebben we gekozen voor frisse kleuren: geel en groen. Deze kleuren hebben we door laten voeren in de tafelstyling, in de verlichting en in de menukaartjes. Ook vonden we het belangrijk om een kunstwerk te tonen dat staat voor groei en een nieuw begin. Dit was ook terug te zien in de backdrop op het podium: wilgentakken door elkaar gevlochten met decembertakken eraan en prikkabels die zorgen voor sfeervolle verlichting. De backdrop was een mooie eyecatcher en daarmee de plaats op het podium voor de sprekers en presentatoren. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie. 

De mooie foto’s in deze blog zijn gemaakt door Films by Haven.

Het is zo gaaf om een feest waarbij mensen vieren, nóg mooier te maken met de juiste aankleding en styling. Voor een gouden randje om een prachtige avond. We kijken genietend terug op de mooie ontmoeting met alle aanwezigen. Wat was het gezellig & de avond vloog voorbij. We zien uit naar volgend jaar!

De organisatie: “De grote zaal van De Schuilplaats in Ede was stijlvol aangekleed en dit zorgde voor een intieme sfeer. De gehele opstelling zorgde ervoor dat er ontmoeting plaatsvond tussen de gasten. Ook buiten werden de mensen warm ontvangen bij de vuurschalen en de rode loper waardoor velen van hen met een glimlach door de voordeur kwamen.”

Bekijk op hier de video die tijdens de avond zelf is gemaakt!

Van plan binnenkort zelf ook een evenement of feest te organiseren? Passende styling en het uitstralen van de gewenste sfeer zorgen ervoor dat jouw plaatje compleet is! En daar denken wij graag over mee. Contact ons via info@casamore.nl