Voor deze stralende dag in augustus mochten we de aankleding en styling verzorgen van de bruiloft van Hans en Eymeke. Een mooie kans, waarbij we onze passie en kwaliteit voor styling goed konden uiten.

Een houten bankje in de haven. Daar maakten Hans en Eymeke hun relatie vier jaar geleden officieel. Een stel waarvan je zou zeggen dat ze elkaar pas een week geleden hebben ontmoet; zó verliefd, daar kun je niet omheen. Het moment dat Hans zijn vriendin ten huwelijk vroeg, hoefde zij dan ook geen seconde na te denken: om de rest van hun leven samen te zijn lijkt zelfs nog te kort! Vanaf dit moment gingen ze druk bezig met de grote dag. Vooral bij Eymeke spoken de ideeën al snel door haar hoofd en ze is haar grote inspiratiebron Pinterest erg dankbaar voor het steeds meer concreet maken van al deze mooie plannen.

De stijl van Eymeke is te omschrijven zoals ze zelf ook is: mooi, lieflijk en veel aandacht voor de details. Ze is erg precies en er wordt dan ook aan alle details de grootste aandacht besteedt. Eymeke heeft zich dan ook met vol enthousiasme in de voorbereidingen gestort en het meeste wat te zien is zelf gemaakt. Veel voorbereidingstijd, heel veel voorbereidingstijd, maar deze samenwerking zorgde voor een geweldig mooi resultaat!

We hebben gekozen voor een rustige basis; veel crèmekleuren, aangekleed met kobaltblauwe details; dat is namelijk de themakleur van de dag. Romantische accenten komen veel terug, zoals kant en sierlijke linten.

Hans en Eymeke vinden het belangrijk de dag met hun familie en vrienden te vieren die het dichtst bij hen staan. De dag begint dan ook met een brunch met al deze mensen bij Eymeke’s ouders in de tuin. Hier kunnen we veel styling ideeën op loslaten! Een grote tuin die in deze zomermaand prachtig in bloei staat.

Hans en Eymeke trouwen in de kerk. Een prachtige oude kerk, in centrum van de stad. Een bijzonder moment, omdat de vader van Hans dominee is en de dienst leidt. Heel gaaf om deze authentieke en mooie kerk van versiering te mogen voorzien!

Het feest vindt plaats in een landelijke schuur. Deze is gezellig ingericht met meubels en objecten die van de boerderij komen; zoals barkrukken van melkbussen, tafels van oude stalonderdelen, koeienhuiden, enzovoorts. We hebben deze ruimte en de buitenplaats aangekleed met versieringen in romantische sferen, zodat deze een warme en meer bruiloftschique uitstraling krijgt.

Photo Credits to | Inge Photography

Wat een prachtige dag was het! Dit belooft vast veel goeds voor de rest van jullie tijd samen. Lieve Hans & Eymeke, we wensen jullie veel liefde en zegen toe. Geniet van elkaar!

Styling
Zoals je ziet helpt Casamore je ook graag bij de styling van je feest of natuurlijk je huis. Dit doen we -indien gewenst- met al aanwezige materialen en daarnaast zetten we ons ook in een passend product te vinden of te ontwerpen, speciaal voor jou.

Hans en ik kijken terug op een schitterende trouwdag. Het maakt dankbaar elkaar levenslang liefde en trouw te mogen beloven, omringd door zoveel dierbaren. Bij de aankleding van de locaties zijn we geweldig geholpen door Casamore. Ik had zoveel ideeën en plannetjes dat extra handen bij de praktische uitvoering erg welkom waren. Casamore inschakelen bleek een gouden greep. Sanne en ik kennen elkaar al bijna ons hele leven, dus ik wist al dat ze een energieke ondernemingsgeest heeft en oog voor mooie dingen. Daarnaast kon ze verschillende adresjes aanraden (bijvoorbeeld voor de verhuur van een kanten vlaggenlijn), bracht ze lijn in het geheel en verliep de samenwerking met onze ceremoniemeesters heel goed. Van tevoren was er nauw overleg en daardoor konden we op de dag zelf onbezorgd genieten, in het volle vertrouwen dat alles er prachtig uitzag. De foto’s zeggen genoeg, toch?

Eymeke Verhoeven-Lobbezoo | Houten