‘Thuis is een uitvinding die nog niemand heeft kunnen verbeteren.’

Ann Douglas

‘Wat een prachtige locatie om te wonen!’ Na een eerste kennismakingsgesprek in de ruime woonboerderij van familie van Omme waren we meteen enthousiast over deze leuke uitdaging. De woonkamer mocht een compleet nieuwe look krijgen. Ideeën kwamen direct naar boven, met voldoende inspiratie gingen we aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? We geven je een klein binnenkijkje.. Ga er even lekker voor zitten! Veel plezier.

Elly, het was fijn samenwerken met je! Geniet van je nieuwe plekje, samen met je gezin!

Naar aanleiding van de wensen in combinatie met de huidige situatie, zijn we als basis uitgegaan van een landelijke woonstijl met romantische tinten. Het landelijk is te zien in de algemene sfeer van de woonkamer, het romantische hebben we vooral in de accessoires naar voren gebracht.

Een nieuwe indeling, andere kleuren op de muren, nieuwe stoffering, nieuwe deuren én de eyecatcher van de vernieuwde kamer: een schouw. Daarover lees je hieronder meer!

Als er iets voor zorgt dat de sfeer in je woonkamer knus en gezellig wordt, is het wel een open haard of kachel. En dat laatste had familie van Omme al in hun woonkamer staan. Om meer rust en eenheid in het geheel te krijgen hebben we geadviseerd een schouw te laten maken om de kachel heen. Het resultaat is dan ook zeker zoals gewenst.

Denk je er ook over na om een schouw te laten maken? Stuur gerust een mailtje we weten een aantal goede adresjes voor je. Of ben je benieuwd naar het effect van een schouw in joúw woonkamer; we helpen je graag met nieuwe ideeen!

Casamore heeft ons fantastisch geholpen met advies. De kleuren en ideeën die zij hadden pasten precies bij ons. De styling was nog erg verrassend. Ik had al wat geprobeerd, maar zij hadden net even een ander idee. Met dezelfde spullen, maar dan anders neer gezet kreeg je een heel ander gezicht. Daaraan kun je zien dat zij een andere kijk hebben wat styling betreft. We krijgen ook goede reacties over hoe het is geworden. Mede met de hulp van vakmensen is onze woonkamer nu af! Dank jullie wel voor jullie hulp en advies!

Elly van Omme | Otterlo