Bij een verhuizing hoort een nieuwe look. De familie Schippers ging verhuizen en vroeg ons te helpen bij het inrichten van hun nieuwe huis, wat op dat moment nog gebouwd moest worden. Een toffe uitdaging om een huis in te richten wat er nog niet staat! Plannen en wensen werden doorgesproken en na realisatie hebben we het resultaat bekeken. Wat een prachtig huis is het geworden!

Gert-Jan en Lenneke; jullie mogen nu in een heel mooi huis wonen; zoals gewenst is het echt een eenheid geworden. Ga lekker genieten in jullie nieuwe thuis!

Vandaag delen we met jullie de ouderlijke slaapkamer. Familie Schippers houdt van een rustige, moderne look met warme romantische tinten. Daarmee gingen we aan de slag en het eindresultaat? Kijk maar mee!

Juist op een moment als een verhuizing of verbouwing is het belangrijk om erachter te komen welke woonstijl bij jou past. Bij Gert-Jan en Lenneke past een moderne woonstijl. Dit is in veel elementen van het huis terug te zien, zo ook op hun slaapkamer. Op basis van ons advies hebben ze gekozen voor een strakke inbouwkast, die helemaal op maat is gemaakt. De drie hoge ramen zorgen voor veel licht in de kamer. Licht is enorm belangrijk voor de indeling en kleuren van je ruimte.

Daarnaast heeft deze slaapkamer aan beide kanten een schuin dak. Het ene schuine dag valt weg door de inbouwkast, aan de andere kant hebben we geadviseerd om een wand te laten plaatsen. Deze zorgt ervoor dat je opbergruimte creëert achter je bed en het zorgt voor een strakke uitstraling. Bovendien zorgt deze ervoor dat het accent meer op het bed valt en deze hiermee het centrale element in de kamer wordt. De wand is afgewerkt in een rustige kleurtint van zacht materiaal en de stopcontacten die erin zijn geplaatst zorgen ervoor dat het niet alleen een mooi element in de slaapkamer is, maar hiermee ook functioneel wordt. Benieuwd? Bekijk hieronder de foto’s:

Ga je ook verhuizen of wil je een nieuwe look in je huis? Neem contact met ons op! We kijken graag met je mee!

Jouw huis. Jouw thuis.