Graag presenteren we hierbij onze nieuwe website! We zijn enthousiast om met dit nieuws het nieuwe jaar te beginnen. Gaaf dat je een kijkje neemt, we horen graag wat je ervan vindt, laat gerust een reactie achter of stuur ons een bericht.

Wat doet Casamore?
We vinden het belangrijk onze klanten een duidelijk beeld te geven van wat Casamore biedt. Hiervoor presenteren we op de site helder onze drie diensten: Interieuradvies, Projectinrichting en Eventstyling.

Casamore team

De gezichten achter Casamore
Team Casamore bestaat uit twee enthousiaste vrouwen: Myrthe en Sanne. Samen vormen wij Casamore. Het is gaaf om met z’n tweeën te mogen werken aan de uitstraling en sfeer van ruimtes en evenementen waar onze klanten naar op zoek zijn. Het persoonlijk en sfeervol maken van een event en/of interieur, dat is waar wij voor staan.
Waar we onze inspiratie vandaan halen? Wij zijn gek op buitenleven en alles wat je daar tegenkomt. Frisgroene planten, prachtige bomen, de mooiste houttinten, natuurlijke kleuren en materialen. De natuur dus, waar elk stuk uniek is.  Buiten naar binnen halen, natuurlijke onderdelen verwerken in de styling. En hiermee een authentieke uitstraling creëren. Dat is wat we graag doen.

Bruiloftsstyling | Eventstyling najaarsbruiloft door Casamore
Bruiloftsstyling | Eventstyling najaarsbruiloft door Casamore

Werkwijze
In ons werk vinden we het belangrijk dat het verhaal van de klant voorop staat. Dit is namelijk wat we tot uiting willen brengen in het interieur of evenement. We genieten ervan een interieur of evenement mooi aan te kleden, maar wij willen verder gaan dan dat. Het persoonlijk stempel wat jóúw interieur, kantoor of evenement krijgt en daarmee een unieke uitstraling geeft.
Daarnaast vinden het belangrijk aan te sluiten bij de stijl van de klant. Daarom laten we ook meerdere stijlen zien in ons portfolio. We zien uitdaging in het verstaan en aanvoelen welke stijl bij de betreffende klant past en met deze stijl aan de slag te gaan. Een huis of feest in onze eigen stijl aankleden en decoreren vinden we tof, maar wij gaan graag een stap verder; en gaan aan de slag met de stijl van de klant. 

Ons werk
Binnen ons vakgebied is het met name van belang dat mensen feeling hebben met wat we afleveren. En daarbij zijn foto’s onmisbaar! Graag laten we je een greep uit ons werk zien. Hieronder een paar foto's en hier kun je meer afbeeldingen bekijken in onze blogs.
Ook kun je onze brochure downloaden, voor meer informatie en om nog meer inspirerende projecten te bekijken.

En jij?
Kunnen we jou helpen met een van onze diensten? Ben je net verhuisd, wil je je huidige huis een andere look geven, heb je een eigen kantoor, ga je binnenkort je bruiloft of een ander feest geven?
Heb je vragen of wil je gewoon even van gedachten wisselen of sparren over een bepaald idee? Hier staan we graag voor open, in de breedste zin van het woord! Laat het ons weten op info@casamore.nl en we nemen contact met je op om een goed antwoord te kunnen geven op jouw vraag.